Best spannend om met iemand af te spreken die je nog niet kent. Geen probleem, wat mij betreft. Ik help je er graag bij. Hoe?

Samen kunnen we zoeken naar de juiste match. Neem een abbonement van een maand = €10, half jaar = €50 of een jaar = €95 en neem dan contact op met mij. Druk rechtsonder op de button en vul je vraag in. Ik ga dan mijn best doen om je te helpen naar de juiste match. En als we een match gevonden hebben dan mag je zelf contact met diegene op nemen.

Soms is dat best een drempel, maar het geeft ook een voldaan gevoel wanneer het je gelukt is. Je kunt vervolgens zelf een locatie zoeken om af te spreken en daar een plekje reserveren. Daar ben je helemaal vrij en onbeperkt in. Mocht je het fijn vinden als ik daarin meedenk, dan doe ik dat graag. Als je ergens wilt afspreken met elkaar, weet ik wel enkele leuke locaties door het land verspreid. Als je mij aangeeft in welke regio jullie elkaar willen ontmoeten, maak ik een afspraak voor jullie op een gezellige, mooie en sfeervolle locatie.

Als de dag is aangebroken waarop jullie elkaar ontmoeten, dan reis je met eigen vervoer naar de locatie waar je hebt afgesproken. Als je die door mij hebt laten reserveren, zorg ik ervoor dat je goed en hartelijk ontvangen wordt en dat er rekening gehouden wordt met jullie mogelijkheden. Waarna jullie de gelegenheid hebben elkaar te leren kennen.